Over ons

Dit zij wij

Ons café is niet zomaar een naam, het betekent precies hoe het klinkt. Het is jouw café, mijn café en het café van onze buren Jana, Stefan en Hannes. En het is het café van onze familie en vrienden zonder wie het café niet zou zijn wat het is.

Ons café is ook een liefdesfilosofie (ja, je leest het goed!). Hoe gaaf is het als je tegen je buddy of vriendin zegt: Hé, laten we naar ons café gaan!
Het is een plek van vrienden voor vrienden en voor iedereen die er een wil worden. Van één ding zijn we zeker: Geluk komt overal waar een goed hart is en een dierbare ziel thuis is (en er is lekker eten). Klinkt cheesy – maar zo is het. Elke bezoeker van ons café zou deze instelling moeten voelen: van vrienden tot toeristen met onze duurzame coffee to go cups. Er zijn geen gedragsregels in ons café, iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn en zijn welkom – het belangrijkste is dat we vreedzaam met elkaar omgaan.

 

Omdat wij geloven dat lekker en gezond eten de stemming beïnvloedt en gelukkig maakt, koken wij alleen met de beste ingrediënten en naar eer en geweten. Al jaren bestuderen we ingrediënten, composities en composities zodat we je in ons café alleen het beste kunnen bieden. We eten alles wat we op ons bord krijgen op zondag voor brunch met vrienden en familie. U kunt zelfs kijken hoe wij voor u koken en bakken in onze glasbakkerij.

Zodat iedereen zich thuis voelt in ons café (en we tegelijkertijd veel geld besparen) mocht elke buur en vriend iets meenemen naar de opening dat hij of zij wilde bijdragen aan de voorziening. Er is een vriendelijke chaos ontstaan die alle gezichten van onze vrienden en familie weerspiegelt en ons café maakt tot wat het is: een gemeenschappelijke plek om je goed te voelen.

De lijst met supporters is eindeloos en we zijn ze stuk voor stuk dankbaar. Trouwens, “wij” zijn Jörn en Oli – twee Berlijners met lichaam en ziel en twee echte jongens die dingen durven. Bijvoorbeeld het openen van je eigen café. We hebben veel liefde voor elke gast. Dus kom langs, probeer onze Pastel de Natas, ons all-day breakfast, de smoothies en ervaar het zelf.