Wc-papier bestellen in bulk, beter voor jou en de planeet

De meeste mensen zullen hun toiletpapier gewoon bij de supermarkt halen. Dit is waarschijnlijk makkelijk en dichtbij, maar dit kan ervoor zorgen dat je wat duur uitkomt. Je kan namelijk ook je toiletpapier inkopen bij groothandels. Dit kan geld besparen ten opzichte van de supermarkt, omdat je dan wc-papier in grotere hoeveelheden koopt. Daarnaast help je ook het milieu hiermee. Wc-papier wordt vaak nog in plastic verpakt. Hoe meer rollen je in één keer koopt des te minder plastic er wordt verbruikt. Om nou helemaal naar de groothandel te gaan voor je wc-papier is misschien wat overdreven, maar als je een restaurant hebt, kan het wel hartstikke handig zijn!

 

Bespaar geld met voordeelverpakkingen

Met de inflatie die nu gaande is, is ook de prijs van het wc-papier duurder geworden. Het is daarom verstandig om in bulk producten aan te schaffen. Vaak zit er korting over producten heen als je het in een grootverpakking koopt. Dit zijn meestal voordeelverpakkingen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je wc-papier, maar ook voor veel andere producten. Soms moet je een bedrijfspas hebben om bij de groothandel naar binnen te komen. Geen probleem als je dit niet hebt. Je kan bij veel websites ook online wc-papier in bulk bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Disposable Discounter voor grote hoeveelheden wc-papier. 

 

Minder brandstof uitstoot en minder afval

Bulk is dus het bestellen van grote hoeveelheden van een bepaald product. Vaak wordt dit dan samen verpakt. Dit is beter voor het milieu. Zo heb je minder verpakkingsmateriaal nodig als je twintig wc-rollen samen verpakt dan wanneer je elke wc-rol los zou verpakken. Vooral bij het thuis laten bezorgen van producten is het goed om in bulk te bestellen. Zo heb je minder snel nieuwe producten nodig, waardoor je minder snel nieuwe producten gaat bestellen. Zo bespaar je toch weer een paar ritjes van het bestelbusje die naar jouw huis moeten.  Hetzelfde geldt als je zelf boodschappen gaat doen met de auto.